28.01.2016

HASTA KADIN KADAR ÇEKİLMEZ Bİ'ŞEY YOK ŞU DÜNYADA.....

İzmir İzmir olalı böyle soğuk görmedi   ....
Bugün fena değil gerçi,en azından güneş var. Ama   geçen 2-3 gün dondum resmen.   Allahın işine bak ki, onca soğukta sabahtan akşama dışarıda ol, grip ol, hava normalleşmeye başladığında eve kapan..Yapacak bi'şey yok..Feriştah değilim ki ben, narin, çıtkırıldım olunca   böyle oluyor işte ...
Ah be Feriştah, sendeki  hayal gücü bende olsun isterdim.Tam tersi, hayatımızda  Numanlardan bol bi'şey yok.
**
İzmir'in eski  fotoğraflarına  baktım az önce... O halini  hiç görmedim. Bir  " zamanlar buralar hep dutluktu " diyecek kadar bilgi sahibi değilim . Sevimliymiş , sakinmiş,  sıcakmış.... Başka bir güzelmiş.  O da  bizim gibi değişmiş. İyi mi olmuş kötü mü,tartışılır elbet. Her şey değişiyor..Nasıl görmek istediğine bağlı. Bak yeminle lafı sana  getirmek gibi bi' niyetim yok, ama   kafamı kaldırdığımda, gideceği yeri kestirebiliyorum :))
**
Ben yokken  artan takipçi sayısı, geri döndüğümde azalmaya başladı. 5 kişi tarafından terkedildim !! Bakmadım bile kim gitmiş, kim kalmış. Zaten anlayamam ki,  sevdiklerim  gitmesin yeter.  Zaten  3-5 kişi arasında  dönüyor , malum blog dünyası..
**
Kişisel iç dökmeye döndü  burası. Okumasını istediklerimin buradan haberi olmadığından mütevellit, kendi çapımda eğleniyor gibiyim. Okusunlar ister miydim ....sanmam... rahatları, huzurları bozulmasın, canları sıkılmasın yeter.   Tehlikeli oluyorlar sonra. Suçluluk psikolojisi daha saldırgan yapıyor o  kişiliktekileri...Ve ne söylersen söyle,asıl söylenmesi gerekenler  unutulmuş gibi hissediyorsun. Rahatlayamıyorsun.. İyisi mi sus , gerçekten  bak.
Biraz iyileşeyim,  en iyisi başka bir blog açmak. Olmuyor böyle, mesela " haspam" diye başlayan bir cümle yazacaktım, tuttum kendimi, yazmadım :))) şimdi bu kelime yanlış anlaşılır mı, ayıp olur mu   diye sorgulayacaksam, ne anlamı kaldı ki  yazmanın.
Oysa gayet rahat savurmalıyım ortaya, aklıma gelenleri... Sen şimdi, beni kendinden uzaklaştırdın da  rahatladın mı diyebilmeliyim mesela ... Karanlıkta kurt adama  dönüşüp, yeni avlar peşinde  koşarken ........işte  bu cümleyi tamamlayabilmeliyim....
**
Film izlemek en güzeli..hem belki izlerken uyur kalırım.  Grip dinlenerek geçiyordu değil mi ?
Ölmez sağ  kalırsam, görüşürüz :))

16 yorum:

  1. Evet en iyi ilacı bol bol dinlenmek. Çok geçmiş olsun. Bu arada hoş geldin. :)
    Bazen çok imreniyorum o tiplere.canını sıkan bir şey olduğunda ağzına gelen küfürleri savuran , kavgaya tutuşan tipler. :) ne de güzel rahatlatiyorlar kendilerini.
    Selamlar. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erdem , sadece dün dinlenebildim ne yazık ki .. Teşekkür ediyor , hoş buldum diyorum bu atada :)
      İşte ben de kontrollü yazmakla olmuyor , başka bloglar açalım diyorum ...

      Sil
  2. Hz. Allah şifa versin.

    O azalmalar neden oluyor daha anlayamadık. Herkeste oluyor. Esasen zahirde takip ediliyor gibi görünmek de umurumda değil. Belki de aslında onlar mevcut değildi de, sadece sayı olarak görünüyorlardı. :) Zaten öyle. Benim de düzenli olarak takip ettiğim bir kaç blog var. Yorum yazıyorsam önemsiyorum demektir. Yoksa insan 500 tane 1000 tane kişiyi ekleyipte nasıl gerçekten takip edebilir. İnsanlıktan çıkması lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deep açıklamış zaten , herkeste olan bir durum , genel temizlik yani :) benim takip ettiklerim var mesela , 2 yıldır hiç yazmamış . Dönüp okumaktan keyif aldığım için silmiyordum . Onlar da gittiyse üzülürüm ...

      Sil
  3. Çok geçmiş olsun canım İstanbul'da çok soğuktu bir kaç gündür şimdi biraz ısındı şükür :) ben bazen kavga gürültü çıkarıyorum valla :) iyi olur yaniii :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım da ne zaman geçecek bilmiyorum. Gittikçe sıcak bakmaya başladım bu fikre ...

      Sil
  4. Beni yeni bloguna davet eder miydin bak bunu düsündüm simdi:)) bu takipci sayisindaki azalma epeydir var. Blogger in teknik bir isi midir nedir. Bende de 30 civari birden eksilme olmustu yakinlarda da 20 civarinda. Kalan saglar bizimdir:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımmm bunu düşünmem lazım Narda , yoksa kapıma dayanırsın sen benim .. Biz bize yeteriz , hiç dert değil :)

      Sil
  5. Önce geçmiş olsun diyorum. biz bloggerler birbirimize yeteriz d artarız bile. İzleyicilerden benden qtam altmış kişi silinmiş durumda. Sanırım sistem aktif olmayan blogları temizliyor. En azından iyi bir şey yapıyor. Zaten önemli olan kemiyet değil, keyfiyet. Buradaki dostluk hiçbir sosyal medya hesaplarınad olmuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle her cümlenizde haklısınız Profösör. Keyfiyet önemli.. Sayılara takılmamak lazım.

      Sil
  6. çoook geçmiş olsun bolca dinlen :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Prenses...Umarım sen de yalnızlığın tadını çıkarıyorsundur :)

      Sil
  7. feriştah kimmiş numan kimmiş :) blogger pasif blogları temizledi ondan yaa benden 180 kişi gitti. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük büyük dedem anlatılırdı. Bir zamanlar " Bir Demet Tiyatro" daki tiplemelerdenmiş Feriştah...Geniş bir hayal gücü ve kadın ruhundan anlamayan kocası "Numan " varmış bu Feriştah'ın...Her akşam günlüğüne hikayeler yazarmış, hayali gerçek farzederek :))
      180 kişi gider, 360 kişi gelir....

      Sil
  8. bi de ankara yı görseydin...-17 gördük...neyseki geçti.geçer.neler geçmediki....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzmir'in soğuğu Antartika'da yok , Ankara ne ki:))Biz alışkın değiliz öyle soğuklara, soğukluklara ...
      Geçiyor geçiyor da, ömür de geçiyor be E.Karaca...

      Sil