1.09.2015

HAYAL DÜNYAMDAN...MİM...

Bu metruk eve sığınalı neredeyse 6 yıl olmuş. Sabah erkenden   bahçedeki tulumbadan su taşıyıp, sabah temizliğimi bitirdiğime göre, özel günler için sakladığım  elbiselerimi giyebilirim. Dün kazandığım parayı çok iyi kullanmalıyım. Deniz kenarında bir gevrek ve  çaydan   ibaret kahvaltımı yaptıktan sonra, kitapçıya gidip  20 sayfa daha okumalıyım. Eğer biraz daha  uzun kalırsam bedava okumaktan mahrum kalırım diye korkuyorum.  Dikkat çekmemeliyim.  Sanırım, yevmiyenin yanında aldığım bahşişle kendime bir kahve ısmarlayabilirim.
Bugün  epeydir heyecanla beklediğim  konferansa katılacağım.   Konu ne, konuşmacı kim   sormayın, şu an hayal edemedim :))
Elektrik de olmadığı için  hiç bir masrafım yok. Günlük işler yapıp, kazandığım parayla yine günlük yaşıyorum. Bazen yalnızlık içime koyuyor ama  sadece kendimden sorumlu ve özgür olmanın verdiği keyfi hiçbir şeyle  değişmem. Ara sıra yaşlanınca  ne yaparım diye düşünsem de , şimdiden bunların derdine düşmek  saçma geliyor ve hemen uzaklaştırıyorum kafamdan.
Dün parkta tanıştığım bayan, saati 50 liradan  ders verebileceğim bir öğrenci bulmuş. Çok sevindim. Eğer gereksiz harcamalardan kaçınırsam,  hep hayal ettiğim o tura katılabilirim.
.....
 Sessiz Prenses mim için teşekkür ederim. Sanırım aşırı yorgunluk ve yoğunluk beni böyle bir hayale itti ...

10 yorum:

  1. Nedense hayallere yorum yapamıyorum.
    Hoşgeldin. Uzun zaman oldu.

    YanıtlaSil
  2. Kendine de vakit ayırmalı, dünyanın işlerinden sıyrılıp...

    YanıtlaSil
  3. ilk bölümü okumadın mıı. mühendis ve işyeri var. cipi var. işadamı işte.

    ya öykü ki bu kurgu yaaaa :) yazının başlığına baksanaaa. iki türlü yazıyom kii. kurgu dılı ve kurgu :)

    YanıtlaSil
  4. aynı mimi birde güzelce dinlendikten sonra dinlemek isterim ...yorum olarak olur..bloğuma yorum olur, mail olur herşey olur...eminimki çok farklı bir hikaye çıkacak...bu yorgunluklarımız ne olcak böyle bilmem. bende senden farksız değilim inan...

    YanıtlaSil
  5. Hımmmm,

    biraz daha yorul da okuyalım ya hu :)

    YanıtlaSil
  6. Hoş buldum Yolcu.. Zaten yoruma değer bi hayal değil boş ver. Ruh halimin yansıması .

    Ali , sorun tam da bu işte. Kendime zaman ayıramadığım için sistem çöktü..

    Deepppp, okudum elbette. Hatta 2 den başlayıp, seri olduğunu anlayınca başa döndüm ve tamamını okudum. Ama kurguda bile olaylara, insanlara temkinli , hatta şüpheci yaklaşımımın neticesinde olumsuz bi'şeyler olacak diye beklemedeyim..

    Prenses, çok takip edemedim bu aralar. Ama sanırım sağlıkla ilgili bir problemin vardı. Geçmiş olsun. Ölünce dinleniriz bol bol :)

    Bundan öte yorgunluğu düşünemiyorum bile Narda... Hayatımın hiç bir dönemi bu kadar kötü geçmemişti sanırım :(

    YanıtlaSil
  7. yeni bölümü şimdi öğlen yazıcam. olmaz işallah bişiii :)

    YanıtlaSil
  8. Bence olsun be Deeppp, yoksa sıkıcı olur. Hem biz milletçe acıdan beslenmeye alışmışız :)

    YanıtlaSil
  9. ayy canim yaaa! okudugum en enteresan mim oldu. inan ki çok etkilendim biraz espriyle yaklassanda zor bir donem gecirdigin belli ! ama bu da hayatin tuzu biberi deyelim be guzelim! yoksa guzel gunlerin tadinin farkina varamazdik inan! unutma her yagmurdan sonra bir gunes dogar elbet !ben seni butun sefkatimle kucakliyorum! opuldun!

    YanıtlaSil
  10. Edaaa, canım benim. Duygulandım..Öpüyorum seni..

    YanıtlaSil