26.04.2015

............



Zihnimde bir kaç kırık cümle, geziniyorum hatıralarımın  can çekişen  dar sokaklarında.. Daha ne kadar direnebilirim ki.. Keşke diyorum,  umudum inadını geçebilseydi.  Lakin kazanan yine sensin. Güne bakan çiçekleri gibi,  gözlerim  seni takip ederken, neleri kaçırıyorum  bir bilsen..Nefes almayı  unutuyorum bazen. Uykuyu zaten sildim defterimden.
Şu an yine o şarkıyı dinliyorum. Hüzün kokuyor mu demiştim. Demek ki o zamanlar bu kadar acımıyormuş  kalbim. Sızı nedir bilmiyormuşum.  Hangi beste içimdeki hüznü anlatabilir ki?


6 yorum:

  1. Biraz daha zaman. Şarkıların kellesini kesemiyorsun neticede.

    YanıtlaSil
  2. Yıllar önce babamı ilk kaybettiğimde daha büyük bir acı olamaz bundan sonra ben nasıl yaşarım demiştim b....söyleyenler doğru söylemiş zaman en iyi ilaç ...avutulmak bile istemiyor insan büyük kayıpların ardından...içinden geldiği gibi yaşa acını ve hüznünü...nurlar içinde yatsın canın anneciğin Rabbim daha buyuk acılarla sınamasın hiç kimseyi....insanlar yaşatarak yaşar birbirini ....dilerim anneciğini hep güzel anılarla yaşatırsın içinde....sabırlar dilerim arkadaşım... :(

    YanıtlaSil
  3. sanki beni anlatıyor gibiydi.sanki ben yazmışım,bana yazılmış gibi...
    kalemine kuvvet...

    YanıtlaSil
  4. Telve'cim zaman ilaç derler ya bana göre zaman değil de sabır her şeye ilaç yüce Allah yüreğinden sabrı eksik etmesin. Sana güç kuvvet versin. Hayat seni hiç bırakmasın, sen de hayatı asla bırakma e mi canım..

    YanıtlaSil
  5. Geçecekkkkkk... zaman her şeyi gösteriyor işte insana. Anın tadını çıkart derim. Unutma hüzünler mutluluğun değerini artırır.

    YanıtlaSil
  6. Ah bu şarkıların gözü kör olsun değil mi Emilia :))

    Çok teşekkür ederim Zeynep... Zamanla daha koyacak gibi geliyor ama..

    Teşekkür ederim Kelimelerle Dans..Duygularına tercüman olabildiysem ne mutlu bana..

    Hamiyet, sağol arkadaşım.. Bu güzel dileklerine amin diyorum. Gerçi zamanla geçen tek şey zaman diyorlar. Yaşayıp göreceğiz..

    Geçecek biliyorum Serkan..Ama bu dönemden de geçmem gerekiyor.


    YanıtlaSil